suuz kopie.jpeg

Jeugd

Senioren

Nieuwsfilter
Fotogalerij
Fotogalerij
Fietsen in het fietsenrek
Nieuwsafbeelding

Beste Hc Twente leden,


Al heel vaak ontvingen wij klachten over de vele fietsen die de toegang tot ons clubhuis versperden.  Mensen met keeperstassen, in rolstoelen, slecht ter been of met kinderwagens konden het clubhuis eigenlijk niet bereiken. Nog veel erger was ook nog dat een ambulance er nooit door zou kunnen in geval van nood.   


Maar........ we hebben de oplossing gevonden om dit probleem te verhelpen en dat bleek eigenlijk best simpel, want de enige veroorzakers zijn wij zelf!!


Wij hebben alle fietsenrekken netjes  langs het Damstéveld geplaatst en als iedereen zijn/haar fiets daarin zet zijn we in een klap van het probleem af. 


Vandaag hebben we het "verboden voor fietsen" gebied afgezet met gele pionnen  en twee van onze bestuursleden hebben er in de regen bij gestaan om iedereen aan te wijzen waar de fietsenrekken staan. 


Het bleek echt perfect te werken, totdat deze personen weer vertrokken waren en iedereen toch weer de fiets buiten de rekken ging zetten. 


Bij deze dus nogmaal het verzoek: ZET JE FIETS IN HET FIETSENREK en mocht je toch fietsen verkeerd zien staan, zet je fiets er dan niet naast maar wijs die persoon even vriendelijk naar de juiste parkeerplaats.   


Als we hier allemaal aan meewerken is onze club weer toegangelijk voor iedereen en ziet het er weer netjes uit voor onze deur. 


Alvast enorm bedankt voor jullie medewerking ....Top


Namens het bestuur van Hc Twente