suuz kopie.jpeg

Jeugd

Senioren

Nieuwsfilter
Fotogalerij
Fotogalerij
In de ban van de telefoon
Nieuwsafbeelding
Iedereen kent hem/haar wel in zijn/haar directe omgeving..... De persoon die iedere drie minuten zijn/haar telefoon moet checken om na te gaan of er geen belangrijk nieuws wordt gemist ....Of misschien ben je zelf wel die persoon?? :-)

Een argument dat regelmatig aangevoerd wordt als het niet lekker "loopt" met de trainer is: "Maar hij/zij zit ook de hele training op de telefoon".
Spelers/speelsters die tijdens de wedstrijd in de dugout toch nog even Whatsapp checken...of een Snapchat moeten sturen.

Omdat wij graag van onze trainers/spelers/speelsters een gezonde focus op het hockey willen zien hebben we besloten de telefoon enigszins in de ban te doen.

Met ingang van het nieuwe seizoen geldt er dan ook een ban van de telefoon binnen de hekken van de velden van onze club.

Sta je op het veld…. dan blijft je telefoon in je tas of jas.

Dit geldt voor een ieder (trainer/speler/speelster), zowel tijdens trainingen maar ook tijdens wedstrijden.
Uitzondering hierop zijn de coaches en scheidsrechters die gebruik maken van de fluit toolkit op de telefoon.Trainers kunnen indien gewenst gedurende de training een stopwatch ter leen krijgen.

Reacties

Mila Willems
Ik vind dat een prima plan. MAAR laten we het ROKEN op het SPORTterrein van de club (ook bij de kantine) ook in de ban doen. Het kan echt niet meer en laten we het goede voorbeeld geven aan onze kinderen.
Naomi Van Goethem
Eens Mila!
Mats de Kruijff
Ik vindt het rook verbod ook goed
Marit Meijs
Helemaal mee eens Mila!!!
Jaap de Vries
Inderdaad! Roken moet ook in de ban op het sportcomplex, gedurende de hele week.

Reageer op het nieuws