suuz kopie.jpeg

Jeugd

Senioren

Clubkleding

Clubkleding


Tenue: 

Rood shirt met blauwe band en kraag,  blauwe broek/rok,  rode kousen met blauwe boord.


     
De verplichte wedstrijdkleding van H.C. Twente is verkrijgbaar bij Sportpaviljoen Borne


We krijgen regelmatig vragen over HCT (sponsor) kleding. HCT heeft de exclusieve rechten voor de verkoop van kleding in de HCT huisstijl bij 1 leverancier neergelegd :
Sportpaviljoen Borne : Grotestraat 160, 074-2665425.
 

Sportpaviljoen Borne heeft een ruim pakket aan hockey materiaal op voorraad en zijn weer klaar voor het nieuwe seizoen. Naast het HCT thuistenue is nu ook een wit HCT uitshirt met HCT logo in alle maten verkrijgbaar bij Sportpaviljoen Borne, dus teams kunnen zich nu ook in uit-uniform kleden. Ze kunnen jullie tevens adviseren over sponsorpakketten en zorgen voor een goede afwikkeling. Als standaard sponsorkleding hebben we gekozen voor het "Rabo” tenue zoals dat wordt gedragen door o.a. Dames 1 en Heren 1.

Polyamide shirts

Tijdens de ledenvergadering van 19 juni 2014 is een model polyamide HCT-shirt getoond. De reacties waren enthousiast. Er is toestemming gegeven om met de ontwikkeling van dit nieuwe shirt door te gaan, echter onder bepaalde voorwaarden.

Het polyamide shirt wordt op een gecontroleerde wijze en per gesponsord team geïntroduceerd. Uitsluitend via de Sponsorcommissie kunnen opdrachten aan Sportpaviljoen gegeven worden. Alle opdrachten worden van tevoren schriftelijk vastgelegd. De levertijd van een set shirts bedraagt minimaal 6 weken na de ontvangst van alle betreffende gegevens. Nog even voor alle duidelijkheid: alleen per team zijn deze shirts leverbaar, dus niet voor een individuele speler. Andere kunststof shirts dan deze van Sportpaviljoen zijn niet toegestaan. 

Dit betekent dat er een overbruggingsperiode zal zijn, waarin beide soorten shirts (katoen en polyamide) gedragen worden. Katoenen shirts blijven voorlopig gewoon leverbaar.Verkoop van tweedehands hockeykleding en schoenen.

Sinds het begin van onze hockeyclub bestaat er al een kledingdepot.

Wij verzorgen twee maal per jaar een verkoop, net voor de competitie begint.
Hier worden de gevonden voorwerpen, die niet opgehaald worden na verloop van tijd, verkocht en verkopen we ook ingebrachte hockeyartikelen. Hockeyartikelen kunnen na telefonisch contact gebracht worden naar Monique Wolters. Als deze artikelen verkocht worden krijgt u de verkoopprijs minus 2,50 op uw rekening gestort. De 2,50 gaat naar de club. Van het geld wat we bij vorige verkopen voor de club hebben verworven is de sta-tafel gemaakt.De prijzen bij verkoop zijn als volgt:

Sweaters

€ 15,-

Shirts

€ 15,-

Broekjes/rokjes

€ 8,-

Stretch rokjes

€ 12,50

Schoenen

€ 10,-

Sokken

€ 2,-

Sticks

€ 7,50

Sticktassen

€ 4,-

Scheenbeschermers

€ 3,- of € 4,-


Bij de verkoop kan niks worden gereserveerd. Dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De mensen die artikelen voor de verkoop hebben ingebracht krijgen het verkoopbedrag min de 2.50 euro van de club.